Tack till alla besökare och utställare på TRÄDGÅRD OCH UTERUM 2019!

Nu har vi avslutat säsongen 2019 med trädgårdsmässan Trädgård och Uterum. vi har besökt Ängeholm, Sigtuna, Tällberg och Medevi under vår tour 2019.

Vi inledde i Ängelholm där vi hade regn och rusk under lördagen på mässan. Söndagen blev bättre och då kom även besökarna. Mässan besöktes av ca. 2500 personer och vi hade ett 90-tal utställare på plats.

Helg två var vi i Sigtuna på Steninge slottsby och nu var det riktigt aprilväder i maj. Tyvärr gjorde det att vi fick ett par större avhopp bland utställare som skulle sålt växter och blommor. Mässan besöktes av ca 5000 personer och ca 90 utställare under tre dagar. Även då det var kyligt så kikade solen fram och värmde oss mellan varven.

Tällberg var vårt tredje stopp (4:e året) och Tällberg är som utställarna uttrycker det; "Tällberg är speciellt. Tällberg är Tällberg och ingen annan mässa liknar Tällberg." Då syftar man på dels platsen men även på att försäljningen är mycket bra. Mässan besöktes av 5000 personer under två dagar och vi blev 110 utställare. Vi har aldrig tidigare fyllt parkeringen så tidigt (vi öppnar 10.00) som i år då den var nästintill full 11.30. Bussen som trafikerade parkering, järnvägsstation och mässentrén blev en uppskattad service till besökarna och möjliggjorde att man kunde åka tåg till mässan.

Vi avslutade vår tour på Medevi Brunn och med ett perfekt mässväder och en mycket bra lördag hade vi stora förhoppningar på söndagen. Tyvärr uteblev besökarna till stor del på söndagen vilket gjorde att vi i slutändan besöktes av ca 2200 personer (samma antal som 2018 då vi var i stadsparken).

BOKA utställarPLATS 2020!

Intresserad av att ställa ut på alla eller någon av våra trädgårdsmässor 2020? Skicka in en intresseanmälan så återkommer vi till er inom kort.  OBS! Ej bokning utan enbart en intresseanmälan.

Nu laddar vi om inför 2020 då det är 5-års jubileum i Tällberg. Vi kommer även att ändra öppettiderna (önskemål från våra utställare) och ha öppet lördag-söndag kl. 10.00-16.00 båda dagarna.

Utöver det så kommer vi med en hel del nya idéer och upplägg inför 2020. Bland annat kommer vi att vädersäkra mässan på olika sätt så besökarna kan känna sig "trygga" i att besöka oss oavsett väder, kyla och vind.

Som utställare kan du redan idag anmäla intresse av att delta 2020 på ovanstående länk/knapp. Välkommen 2020!

  • Ängelholm, Valhall Park, maj 2020
  • Sigtuna, Steninge slottsby, maj 2020
  • Tällberg, Villa Långbers, maj 2020
  • Ny ort, juni 2020
 
 

experter FÖRELÄSARE aktiviteter

 
 

INSPIRATION kunskap utställare avkoppling

 
 
 

Samarbetspartners

Studiefrämjandet  Hasselfors Garden  Villa Långbers Tällberg Leksand 

© Copyright Mässan Trädgård och Uterum