Några ord från arrangören

Efter fyra år med mässan är det nu dags att ta nästa steg för att förnya och utveckla mässan.

Vi ändrar namnet till ”Trädgård & Uteliv” och lägger till  underrubriken ”- med hantverk och deli” . Det här gör vi för att det ska bli tydligare för besökarna vad de kan förvänta sig vid sitt besök på mässan.

Vädret kan vara emot oss en del när man driver mässor utomhus. 2020 erbjuder vi fler platser inomhus i Sigtuna och i Örebro. I Ängelholm och Tällberg sätter vi upp tält av lite större modell som kan inrymma ett antal utställare. Tälten blir så stort som efterfrågan hos er utställare är på plats inne i tältet. 

Som tidigare år så står trädgården i fokus på mässan. Trädgårdens uteliv med allt vad det innebär i form av växter, blommor, planteringar, djur, förnöjelser, hantverk och delikatesser. Men även utställare som representerar husets olika behov i form av produkter och tjänster har sin plats på mässans Villatorg.  Denna del av mässan är en mindre del och vi begränsar hur  många som får vara med inom respektive kategori. Precis som vi gör med det du säljer också. Ett framgångskoncept som fungerat bra är att vi i det längsta försöker ha utställare som kompletterar varandra så det inte blir allt för många som  erbjuder samma produkt eller tjänst.

Till dig som utställare vill jag påminna om att huvudtemat är trädgård. Jag uppskattar om du försöker anpassa dina produkter till huvudtemat och ger besökaren en bild av hur just din produkt kan passa in. Det kommer att göra att du når fram till besökarna lättare och att de säkerligen finner dina produkter mer attraktiva. Idag är det viktigt att skapa fototillfällen så besökarna kan skapa sina #Instamoments.  Se till att hjälpa dom på traven genom att exponera era produkter på ett snyggt och trevligt sätt.

Min och mina medhjälpares ambitionen är att besökarna ska hitta det mesta som de kan tänkas behöva inför sommarens stunder i trädgården oavsett om det gäller växtlighet, skötsel, mat eller en skön avkopplande stund i kvällssolen. Kanske inkrupen i en ny skön favorittröja och med en kopp te i handen efter en dags arbete i trädgården. Allt givetvis inhandlat på mässan. 

Varmt välkommen som utställare önskar vi på mässan.

// Peter  - projektledare och ägare 

Ladda ner

Ladda ner information, priser och kartor över utställarområdet.

Datum och platser
 • 2 – 3 maj, Ängelholm, Valhall Park
 • 9 – 10 maj, Tällberg, Villa Långbers
 • 23 – 24 maj, Sigtuna, Steninge slottsby
 • 30 – 31 maj, Örebro, Dylta Bruk
Öppettider
 • 10.00 – 16.00 båda dagarna.
Sista datum för anmälan och bokningsläget

OBS! Vi kan inte garantera att det finns platser kvar till sista anmälningsdatum. Tällberg brukar bli fullbokat i slutet av januari.

Sista datum för bokning

 • 10 april Ängelholm
 • 10 april Tällberg
 • 1 maj Sigtuna
 • 1 maj Örebro

Uppdaterat 20191115

 • Ängelholm, 30% bokat.
 • Tällberg, 70% bokat.
 • Sigtuna, 50% bokat.
 • Örebro, 25% bokat.
Läs mer om mässplatserna

Ängelholm

Tällberg (Leksand/Rättvik)

Sigtuna

Örebro

Områdesskiss och hitta till mässan

Valhall Park Hotell, Ängelholm
Villa Långbers, Tällberg
Steninge slottsby, Sigtuna
Dylta Bruk, Örebro

 Besöksadress:
PI Konceptmässor AB
Glättargatan 39
784 67 BORLÄNGE

Kontaktuppgifter:
Telefon: +46 70 273 50 33
E-post: info@tradgardochuteliv.se

Fakturaadress:
PI Konceptmässor AB
Kund-id WIN 3784, FE nr 160
105 69 STOCKHOLM

Fakturor till oss skickas via epost till: faktura@wint.se

Fakturor från oss kommer från epost: hej@wint.se

© CopyrightTrädgård & Uteliv med hantverk och deli