Trädgård & Uteliv

- med hantverk och deli

Efter fyra år med mässan är det nu dags att ta nästa steg för att förnya och utveckla mässan ytterligare. Det här gör vi genom att ändra namnet till ”Trädgård & Uteliv” och att vi lägger till ”med hantverk och deli” i underrubriken. Vi gör det här för att det ska bli tydligare för besökarna vad mässan innehåller.

Som tidigare år så står trädgården i fokus på mässan. Trädgårdens uteliv med allt vad det innebär i form av växter, blommor, planteringar, djur, förnöjelser, hantverk och delikatesser. Men även utställare som representerar husets olika behov. Ambitionen är att besökarna ska hitta det mesta som de kan tänkas behöva inför sommarens stunder i trädgården oavsett om det gäller växtlighet, skötsel, mat eller en skön avkopplande stund i kvällssolen. Kanske inkrupen i en ny skön favorittröja och med en kopp te i handen. Allt inhandlat på mässan.

Vi väderskyddar delar av utställarområdet, förnyar aktiviteter och inramningen av mässan så att det ska vara en inbjudande miljö för besökarna att vistas i. För ju längre tid besökarna spenderar på mässan, desto högre sannolikhet att de handlar något från er utställare.

Vi vill även medverka till att ni som utställare kan göra bättre affärer på mässan. Det här gör vi dels genom att låna in saker och produkter från er utställare till Trädgårdsscenens växthus och trädgård där vi skyltar upp med dessa. Ni kan även boka in er på ”Utställarnas scen” där ni kan berätta om och demonstrera era produkter och tjänster. Tänk även själva på att göra er plats på mässan inbjudande och ”Instagramvänlig”. Vi vet att många av er säljer en hel del till besökare efter själva mässan. Men för att kunna göra det så krävs det att besökarna ska veta vart de hittar er på nätet. Att kombinera mässor och handel på nätet fungerar mycket bra för många. 

Varmt välkommen som utställare önskar vi på mässan.

Information

Datum och platser
  • 2 – 3 maj, Ängelholm, Valhall Park
  • 9 – 10 maj, Tällberg, Villa Långbers
  • 23 – 24 maj, Sigtuna, Steninge slottsby
  • 30 – 31 maj, Örebro, Dylta Bruk
Öppettider

10.00 – 16.00 båda dagarna.

Sista datum för anmälan
  • 31 mars Ängelholm
  • 7 april Tällberg
  • 14 april Sigtuna
  • 21 april Örebro

OBS! Vi kan inte garantera att det finns platser kvar till sista anmälningsdatum. T.ex. Tällberg brukar bli fullbokat i slutet av januari.

Ladda ner

Ladda ner information, priser och kartor över utställarområdet.

Länkar till mässplatser

Ängelholm

Tällberg (Leksand/Rättvik)

Sigtuna

Örebro

Hitta till mässan

Valhall Park Hotell, Ängelholm

Villa Långbers, Tällberg

Steninge slottsby, Sigtuna

Dylta Bruk, Örebro

 Besöksadress:
PI Konceptmässor AB
Glättargatan 39
784 67 BORLÄNGE

Kontaktuppgifter:
Telefon: +46 70 273 50 33
E-post: info@tradgardochuteliv.se

Fakturaadress:
PI Konceptmässor AB
Kund-id WIN 3784, FE nr 160
105 69 STOCKHOLM

Fakturor till oss skickas via epost till: faktura@wint.se

Fakturor från oss kommer från epost: hej@wint.se

© CopyrightTrädgård & Uteliv med hantverk och deli