2019 arrangeras mässan på
Valhall Park, Steninge Slottsby, Villa Långbers och Medevi Brunn. 

INFORMATION OCH MONTERKARTA ATT LADDA NED,  HITTAR NI LÄNGRE NED PÅ DENNA SIDA!

Varför mässa?

Platser för möten mellan människor blir allt viktigare i en uppkopplad värld. När människor ökar sina köp via e-handel och upplevelsen av att handla i butik förminskas och tas bort, så finns det även en annan del som växer hos människor och det är suget efter upplevelser. Vi ser på våra mässor som en upplevelse för besökaren där de kan tillgodose sitt intresse för trädgård och inredning i en inspirerande och mysig miljö. 2019 skapar vi t.ex. ett antal inspirationsmontrar där besökarna kan få idéer om hur de kan inreda sin trädgårds olika rum. Utöver det kan de lyssna till experter inom trädgård och odling, ta del av praktiska tips som kan de sedan kan omsätta direkt själva och givetvis handla hem det som behövs av er utställare. 

Mässan är en upplevelse som inte kan kopieras till ett köpcentra eller till internet. Miljön och utbudet vi skapar tillsammans med det ni utställare kan erbjuda vill vi ska inspirera besökarna. På så vis kan vi bibehålla det goda rykte vi skapat på mässan i Tällberg som en mässa med hög kvalitet, en bra mix av utställare och en mysig stämning där man kan upptäcka det oväntade som besökare. Vi får också mycket beröm för att mässan hålls utomhus då trädgården är en utomhusaktivitet och bör synas i sitt rätta element.    

Om mässorna

Mässan Trädgård och Uterum har arrangerats i Tällberg/Leksand sedan 2016. 2018 hade vi 6000 besökare under 2 dagar i Tällberg och vi är Dalarnas största trädgårdsmässa med besökare från ett stort område som omfattar Östersund, Hudiksvall, Sunne, Gävle, Sandviken och Sala förutom hela Dalarna. 

2018 öppnade vi upp plats no. 2 i Motala Stadspark. Med varmt väder och sol var det inte det mest ideala vädret. 2250 personer letade sig in på mässan under helgen där den övervägande delen kom under lördagen. På söndagen föredrog folk beachen och grillen hemma framför att åka in till stan på mässa. Vi lärde oss att en mässa i centrala centrum fungerar när övriga butiker är öppna. Utifrån det så flyttar mässan till Medevi Brunn 2019, strax utanför Motala, och vi tror mycket på platsen. Medevi Brunn har ytterligare ett par stora evenemang under sommarhalvåret i form av Medeltidsmarknad i juli och Medevimässan (jakt) i augusti. Folk hittar till Medevi Brunn och börjar få ett rykte om sig som en evenemangsarena. Folk blir vana att åka till Medevi för att gå på olika evenemang.

2019 är det premiär i Stockholm i Märsta på Steninge Slottsby för att vara mer exakt. En helt fantastisk plats där vi har Steninge Slott som granne och där även besökarna parkerar. Mässan ligger mellan Slottet och den nyrenoverade Stenladan som även är en del av mässområdet. Det byggs mycket i området och intresset för mässan är stort från start. Vi ser mycket fram emot denna mässa och att kunna etablera samma kvalitativa och unika koncept som vi påbörjade i Tällberg 2016.

2019 är det även premiär i Ängelholm på Valhall Park. Under 2018 arrangerade vi eventet Picknick och Uteliv på Valhall Park och blev mycket nöjda med plats och tillströmning. Efter det bestämde vi oss för att sätta upp trädgårdsmässan Trädgård och Uterum på Valhall Park som kommer att vara belägen vid hotellet. På så vis har vi tillgång till föreläsarlokaler, toaletter, boende och restaurang direkt vid mässområdet. Som utställare kan du bo direkt på mässområdet på samma sätt som på Medevi och i Tällberg. 

Välkommen som utställare på mässan Trädgård och Uterum.

Information

Här hittar ni information om mässorna. I prospektet "Utställarinformation" hittar ni priser, storlekar och annan nödvändig information. Efter att ni bokat en plats på mässan får ni en bekräftelse med era uppgifter om pris, storlek, monternummer och eventuell beställd monterservice.  

Datum för mässorna

  • 27 - 28 april, Valhall Park Hotell, Ängelholm, Skåne.
  • 3 - 5 maj, Steinge Slottsby, Märsta, Stockholm.
  • 11 - 12 maj, Villa Långbers Tällberg Leksand, Dalarna.
  • 18 - 19 maj, Medevi Brunn, Medevi Motala, Östergötland.

Ladda ner information

Steninge Slottsby Märsta Stockholm
Medevi Brunn Motala
Villa Långbers Tällberg Leksand
Valhall Park Ängelholm

© Copyright Mässan Trädgård och Uterum