Steninge

Slottsby

3 - 5 maj Sigtuna Stockholm

Steninge slottsby

PREMIÄR 2019! Vi letar och söker nya spännande och unika platser för våra trädgårdsmässor och fick ett tips om Steninge Slottsby. När vi var där och kikade så sa det klick. Vilken plats! Steninge Slott med sin trädgård och sedan den nyrenoverade Stenladan, Steninge Bruk, med butiker och restaurang. Allt inbäddat i en skön lantlig miljö och så nära för så många. Ett trevligt utflyktsmål i vanliga fall och den 3-5 maj så får ni besökare ännu en anledning att besöka Steninge Slottsby.  Känn er varmt välkomna nu när succémässan från Tällberg i Dalarna landar i Märsta vid Steninge Slottsby den 3-5 maj 2019.

Läs mer om Stenings Slottby på deras hemsidan.

Entré och öppettider

Datum: Fredag 3:e maj till söndag 5:e maj
Öppettider: Fredag och lördag 10 - 17.00, söndag 10 - 16.00.
Entré: 120 kr för vuxen. Barn gratis upp till 16 år i målsmans sällskap.
Förköp: Biljetter går att köpa på följande länk. Med förköpsbiljett slipper ni köa i ordinarie entrén.
Parkering: GRATIS i nära anslutning till mässområdet och Steninge Slott.

bussar och grupper

Kontakta oss för information om ni är en grupp eller förening som vill komma. Vi har kontakt med ett antal bussbolag som kör resor till mässan för grupper.

Ta Tåget till mässan

Anslutningsbuss går från Märsta station till mässan på förmiddagen och tillbaka på eftermiddagen. Mer information kommer.

Upplands Lokaltrafik

Storstockholms Lokaltrafik (SL)

HITTA HIT

Klicka på "Vägbesk..." i kartans övre vänstra hörn för att få en anpassad vägbeskrivning för dig till mässan beroende på färdmedel och vart du bor.

© Copyright Mässan Trädgård och Uterum