Villa långbers tällberg

11 - 12 maj Tällberg Leksand

Villa Långbers Tällberg

Trädgårdsmässan i Tällberg på Villa Långbers har vuxit antalet besökare ända från premiäråret 2016 då vi  besöktes av strax över 3000 personer till 2018 då 6000 besökare hittade till mässan. Vi har en hel del besökare från våra grannlän som kommer med bussar ända från Östersund, Hudiksvall och Sunne för att nämna några platser. Visionen med trädgårdsmässan i Tällberg är att kunna hitta de lite mer unika utställarna som inte alltid är med på mässor men som vi vet uppskattas så mycket av er besökare. Att kunna ge er besökare en mix av trädgård, hantverk, konst och upplevelser tillsammans med ett antal intressanta och bra föredrag. Varje år gör vi en undersökning där vi frågar er besökare vad ni vill se mer av och sedan arbetar vi inför nästa år att uppfylla era önskningar. Trädgårdsmässan blir på så vis en mässa som utvecklas utifrån vad ni som besökare vill se plus det vi själva upptäcker och som vi tror kan intresse er besökare på mässan.

Känn er varmt välkomna till  Tällberg i Dalarna och vår trädgårdsmässa Trädgård och Uterum den 11 - 12 maj 2019.

Läs mer om Villa Långbers i Tällberg,  Dalarna.

Entré och öppettider

Datum: Lördag 11:e maj till söndag 12:e maj
Öppettider: Lördag 10 - 17.00, söndag 10 - 17.00.
Entré: 80 kr för vuxen. Barn gratis upp till 16 år i målsmans sällskap.
Förköp: Biljetter går att köpa på följande länk. Med förköpsbiljett slipper ni köa i vanliga entrén.
Parkering: GRATIS i nära anslutning till mässområdet. Nytt för 2019 är att vi kommer att ha bussar som slussar besökare från parkering till mässan.

bussar och grupper

Kontakta oss för information om ni är en grupp eller förening som vill komma. Vi har kontakt med ett antal bussbolag som kör resor till mässan för grupper.

Bussbolag som anmält att de arrangerar gruppresor till mässan:

Ta Tåget till mässan

Anslutningsbuss går från Tällbergs station till mässan på förmiddagen och tillbaka på eftermiddagen med anpassning till tågtider. Mer information kommer.

Samtrafikens Reserobot

HITTA HIT

Klicka på "Vägbesk..." i kartans övre vänstra hörn för att få en anpassad vägbeskrivning för dig till mässan beroende på färdmedel och vart du bor.

© Copyright Mässan Trädgård och Uterum