Valhall park

27 - 28 april Valhall Park Ängelholm

Valhall park

PREMIÄR 2019! På mässan Trädgård och Uterum kan du inspireras och förverkliga dina trädgårdsdrömmar. En plats för att hitta det unika och det lite annorlunda för inredning av trädgården. Här hittar du en kombination av utställare och hantverkare som tillsammans kan erbjuda det unika för din trädgård eller balkong.  Träffa, inspireras och få kunskap direkt levererad av våra experter och föreläsare. Samla dina intryck tillsammans med en kopp kaffe eller lunch på plats.

Valhall Park är en plats vi kommit att tycka mycket om. Det första event vi arrangerade var Picknick och Uteliv 2018. Ett evenemang som lockade ca. 2500 personer under en dag. Nu tar vi steget fullt ut för att etablera en ny trädgårdsmässa i Ängelholmsområdet. Mässan Trädgård och Uterum har sitt ursprung i Tällberg, Dalarna, där mässan blivit mycket omtyckt både hos utställare och besökare. Valhall Park håller på att bli en riktig arena för olika evenemang inbäddad i skön parkmiljö.  Mässan är placerad i anslutning till Valhall Park Hotell.

Läs mer om området Valhall Park
Läs mer om Valhall Park Hotell och Restaurang NIMT.

Välkomna till Valhall Park och trädgårdsmässan Trädgård och Uterum den 27 - 28 april 2019.

Entré och öppettider

Datum: Lördag 27:e april till söndag 28:e maj
Öppettider: Lördag 10 - 17.00, söndag 10 - 17.00.
Entré: 80 kr för vuxen. Barn gratis upp till 16 år i målsmans sällskap.
Förköp: Biljetter går att köpa på följande länk. Med förköpsbiljett slipper ni köa i vanliga entrén.
Parkering: I anslutning till mässområdet.

bussar och grupper

Kontakta oss för information om ni är en grupp eller förening som vill komma. Vi har kontakt med ett antal bussbolag som kör resor till mässan för grupper.

Bussbolag som anmält att de arrangerar resor till mässan:

HITTA HIT

Klicka på "Vägbesk..." i kartans övre vänstra hörn för att få en anpassad vägbeskrivning för dig till mässan beroende på färdmedel och vart du bor.

© Copyright Mässan Trädgård och Uterum